پنگوئن‌ها




دانشمندان براي مطالعه سير زندگي پنگوئن ها و عوامل موثر بر آن، از اطلاعات ماهواره اي استفاده مي کنند..

درپي کاهش چشمگير تعداد پنگوئن ها، دانشمندان براي بررسي زندگي آنها در اقيانوس منجمد به استفاده از ماهواره روي آورده‌اند.

با کمک تصاوير ماهواره اي، دانشمندان ده زيستگاه جديد پنگوئن ها را که پيش از اين ناشناخته بود، کشف کردند.

عوامل موثر بر زاد و ولد پنگوئن ها و دستيابي آنها به غذا از ديگر موارد مورد علاقه دانشمندان است.

استفاده از ماهواره به دانشمندان کمک مي کند پنگوئن ها را با دقت بيشتري زير نظر بگيرند و برخي زيستگاه هاي اين حيوان زيبا را که با کمک فناوري هاي قديمي قابل بررسي نيست، مطالعه کنند...


پنگوئن امپراتور:

پنگوئن امپراتور، اپتنديتس فرستري Aptenodytes forsteri بزرگ ترين پنگوئن است. پنگوئن ها پرندگاني هستند که نمي توانند پرواز کنند، اما پنگوئن ها خيلي خوب شنا مي کنند و بيشتر زندگي شان را در دريا زندگي مي کنند.

 

زيستگاه:

پنگوئن امپراتور در لانه هايي روي توده يخ در قاره قطب جنوب زندگي مي کند. در آب و هواي ناملايم با يک لايه ضخيم از پيه(چاقي) و با پرهاي ضد آب گرما را حفظ مي کند. پرها: پنگوئن ها پرهاي ضد آب براقي دارند که به خشک نگهداشتن پوست شان کمک مي کند. آن ها نسبت به بيشتر پرندگان ديگر پرهاي بيشتري دارند - حدود 70 پر در اينچ مربع. هر سال پنگوئن ها پرهايشان مي ريزد و پرهاي قديمي شان را از دست مي دهند و پرهاي جديدي برايشان رشد مي کند.




ساختمان بدن: پنگوئن امپراتور بزرگ ترين پنگوئن است. قد آن 1/1 متر و وزنش بيش از 30 کيلوگرم است. پنگوئن هاي مذکر و مؤنث خيلي شبيه به هم به نظر مي رسند. همه پنگوئن ها يک سر بزرگ و يک گردن کوتاه کلفت، يک شکل کاربردي، يک دم کوتاه و بال هاي باله مانند(مثل نهنگ و بعضي از ماهي ها) ريز دارند. پنگوئن ها پاهايي دارند که آن ها را براي شنا کردن مورد استفاده قرار مي دهند. پنگوئن ها داراي رنگ هاي متضادند. شکم شان روشن تر است و پشت شان سياه است. اين رنگ بندي کمک مي کند که موقعي که در داخل آب هستند خودشان را گم کنند و آن ها را از چشم شکارچيان پنهان مي کند.
تغذيه: پنگوئن هاي امپراتور گوشتخواراني هستند که در دريا شکار مي کنند. آن ها ماهي و ماهي مرکب مي خورند.
توليد مثل: بعد از اين که پنگوئن مؤنث يک تخم مي گذارد، به دريا مي رود. پنگوئن مذکر در يک دوره پرورش جوجه براي 27 روز(در طول سردترين بخش سال قاره قطب جنوب) روي تخم مي خوابد، آن را روي پاهايش گرم نگه مي دارد و با شکمش آن را در برمي گيرد. او جوجه اش را با شيري که به وسيله يک غده در لوله مري اش توليد مي شود، تغذيه مي کند. در طول اين مدت او نصف وزن بدنش را از دست مي دهد...


گردآوري اطلاعات : الهه و مرتضي

[ یکشنبه ۲۹ خرداد۱۳۹۰ ] [ ۱۲:۳۹ بعد از ظهر ] [ مرتضی و الهه ] [ ]
.: Weblog Themes By YourtheM :.

درباره وبلاگ

ارتباط با مجله
فكس : 01112254832


مدير مسئول و صاحب امتياز:
1- مرتضي شاه ميري
2- الهه دزفولي


سردبير مجله:
1- الهه دزفولي


(همكاران ما در شهرستان بابل)
( هيئت تحريريه مجله )


دبير هيئت تحريريه مجله:
1- علي محمدي حاجي
/بازیگر و کارگردان فیلم و تئاتر استان مازندران/


مشاوران مذهبي:
1- حاج عليرضا بختياري
2- حاج محمد حيدرپور
3- حاج اسماعيل غلامرضايي
4- حاج هادي حبيبي
5- كربلايي امير ابراهيم پور
6- حاج حبيب حكمت شعار


مشاوران هنري:
1- امين محمدي حاجي
2- مجيد محمدي حاجي
3- حميد محمدي حاجي


مشاوران موسيقي:
1- سعيد گلشني
2- سعيد ميري


مشاوران خانواده:
1- مجتبي قنبرپور شياده
2- محسن آهي اندي


مشاوران ادبيات:
1- عليرضا گلچوبي
2- سينا خراساني


مشاوران فرهنگي:
1- سيد پيمان مفيديان
2- حسن قنبرپور شياده


مشاوران اينترنت:
1- ميلاد همت پرست
2- سعيد پور اكبر


مشاوران اجتماعي:
1- محمد قنبرپور شياده
2- حسين نعمتيان جلودار


مشاوران خبري:
1- محسن ترحمي
2- علي عالميان درونكلا
3- مهدي مسلمي شياده


گرافيست مجله:
1- آرش عالميان درونكلا


مشاور غذاهاي محلي و گياهان داروئي:
1- حميدرضا تقي زاده


مشاوران فوتبال:
1- حسين برومند
2- شهاب براري حيدري


مشاوران شهرستان دزفول:
1- محمد بيدلي
2- ياسر قرباني
3- جوان انديمشكي
4- كربلايي علی بشیری نیا


ايميل مجله :
morteza.elahe@yahoo.com
لینک دوستان
موضوعات وب
امکانات وب
www.koreanvibe.com